Jawatan Kosong di Malaysia 2018

Jawatan Kosong Terkini

Jangan lepaskan peluang anda untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan di seluruh negara, termasuk ibu kota Kuala Lumpur & Selangor, Penang, Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Perak, Perlis, Terengganu, Pahang, Sabah dan Sarawak.

Cara Permohonan Jawatan Kosong

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Career Centre.Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Jawatan Kosong Kerajaan di Malaysia

Peluang kerja dan jawatan kosong kerajaan di negara ini boleh dikatakan banyak. Di negara kita terdapat lebih dari 20 kementerian dan terdapat pelbagai jabatan dan agensi yang bernaung di bawah kementerian-kementerian ini.

Kerja-kerja kerajaan tidak boleh diisi dengan sewenang-wenangnya oleh pekerja asing seperti yang berlaku di sektor swasta. Sememangnya kerja-kerja ini diwujudkan hanya untuk rakyat Malaysia.

Antara faedah-faedah atau kelebihan-kelebihan kerja kerajaan adalah Elaun Rumah, COLA, Bonus Tetap Khidmat Awam, Kenaikan gaji, Kemudahan pinjaman kereta dan pinjaman rumah, Cuti yang fleksibel, Simpanan hari tua, Peluang kenaikan pangkat dan Peluang meyambung pelajaran.

Jawatan Kosong Swasta di Malaysia

Kelebihan Kerja Swasta juga tidak kurangnya jika mahu dibandingkan dengan kerja kerajaan. Antaranya, anda berpeluang untuk mendapatkan bonus yang lebih tinggi daripada kerja di sektor awam, Gaji yang boleh dirunding, Caruman KWSP, Polisi Takaful dan Insurans, Komitmen dalam kerjaya yang lebih mementingkan elemen disiplin, faedah cuti yang anda berhak dapat, dan tidak terikat.


Jadikan Kerja Swasta sebagai Pilihan Anda! Jangan lengahkan peluang yang anda untuk anda merebut pelbagai jawatan kosong yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat swasta.


Gunakan 'Search bar' untuk menyemak Jawatan Kosong Terkini di Malaysia.

Jawatan Kosong Terkini 2019 (Senarai Penuh)

458 Jobs & Vacancies